TVQ

Een sonos sub besteld bij TVQ, echter deze bestelling dezelfde dag nog geannuleerd, eerst geprobeerd via de online berichtenservice, hier werd mij verteld dit via email of telefonisch te doen. Gebeld naar TVQ om de bestelling te annuleren echter werd de telefoon niet opgenomen, na 6x bellen uiteindelijk maar een email gestuurd om de bestelling te annuleren. Omdat ik nog geen reactie had op mijn annulereing en gniet het risico wilde nemen dat de bestelling alsnog geleverd werd heb ik de dag erna nogmaals telefonisch contact opgenomen en aangegeven dat ik de bestelling per email geannuleerd had en of ze ervoor konden zorgen dat de bestelling in hun systeem geannuleerd werd.
Een dag later krijg ik een email dat de bestelling onderweg is. Weer contact opgenomen en mij werd verteld dat het druk was en ik daarom de bestelling maar retour moest sturen. Aangegeven dat ik niet voor de verzendkosten wil opdraaien gezien het hun fout was, uiteindelijk zou ik de verzendkosten terug krijgen als ze de bestelling terug hadden ontvangen, hier ben ik niet mee akkoord gegaan gezien ik vervolgens achter het geld aan kan gaan, uiteindelijk kreeg ik de verzendkosten gestort op mijn rekening en heb ik het artikel retour gestuurd, welke ook in ontvangst is genomen door TVQ (getekend voor ontvangst). Ik ben blij dat ik de bestelling via Afterpay gedaan had anders had ik mijn geld nog niet terug gehad. Na meerdere toezeggingen van TVQ om de order af te melden bij Afterpay krijg ik nog altijd betalingsherinneringen met administratiekosten en rente, dit loopt nu al meer als 2 maanden en is nog altijd niet opgelost. Uiteindelijk Afterpay gebeld en de situatie uitgelegd, zij hebben nu contact opgenomen met TVQ en aangegeven dat ze deze klacht dienen op te pakken. Prima service van afterpay, ik wacht alleen nog altijd op een bevestiging van TVQ.

Scorekaart voor TVQ

Webshop Keurmerk