Kamera Express

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u, na jarenlang klant zijn, deze ervaring heeft gehad. Wij hopen, ook al is het zeker niet goed te praten, dat dit de eerste keer is geweest.

Het mag absoluut niet de bedoeling zijn dat u een ongeïnteresseerde verkoper treft. Wij proberen er juist altijd voor te zorgen dat elke klant zich koning of koningin kan voelen. Wij schrikken hier dan ook van, dat u deze ervaring heeft. Indien u wilt, kunnen wij hier nog persoonlijk contact met u opnemen om de kwestie te bespreken. Ook kunnen wij hier natuurlijk van leren. Wellicht is de houding anders bedoeld dat dat het overkwam en is de verkoper zich er niet bewust van geweest. Maar ook dat mag de bedoeling niet zijn.

Tja, wat die laagste prijsgarantie betreft... Dat is echt een lastige. Officieel gezien is MediaMarkt geen directe concurrent. Dat klinkt natuurlijk raar, gezien je bij hen hetzelfde kunt aanschaffen als bij ons. Maar het ligt iets genuanceerder. MediaMarkt is geen fotografie winkel. Zij verkopen fotografie artikelen, maar tevens ook wasmachines en haardrogers. Hierdoor valt de MediaMarkt niet binnen dezelfde branche, met dezelfde rechten en plichten in de verkoop. Dat is voor de klant, begrijpelijk uiteraard, vreemd. Maar helaas niets aan te doen. Wel willen wij altijd kijken of wij de prijs kunnen matchen of een korting kunnen geven. Daar zullen wij niet moeilijk over doen. Maar uiteraard moet het wel mogelijk zijn.

Wij begrijpen dat het achteraf praten is, maar mocht u hierover toch nog iets willen toelichten of persoonlijk contact willen, laat het ons dan zeker weten!

Megan

Scorekaart voor Kamera Express