AlgemeenHardware bestelt bij Azerty voor een nieuwe PC. Ze waren de goedkoopste en wou alles in 1x bij één webwinkel bestellen ipv 10 verschillende bestellingen bij verschillende winkels.
Ik heb in het verleden daar vaker besteld en het liep vaak slecht af. Bestellingen die pas na 4 dagen aankwamen terwijl het de volgende dag leverbaar was of klantenservice die mijn RMA niet serieus namen, maar de fabrikant uiteindelijk wel.
Toch ging het deze keer allemaal prima en vlotjes zonder te veel gedoe.
Verzending was keurig. Had redelijk wat hardware bestelt en het kwam erg netjes verpakt bij mij thuis, dit keer wel de volgende werkdag. Heb vaker gehad dat Azerty niet altijd de volgende werkdag levert, ook al is het product op voorraad.
KlantenserviceIk heb alleen maar slechte ervaringen gehad met Klantenservice in het verleden en daarom was ik ook afgestapt van Azerty. Bijvoorbeeld: Microfoon was defecte van een 3 maand oud product. Ze hebben er 10 minuten na gekeken toen ik het opstuurde.
Toen afgedwongen dat de koptelefoon doorgestuurd moest worden naar de fabriek en die hebben toen bevestigd dat deze wel defect was.
Er zijn nog wel meer dingen in het verleden waar ik tegen aanliep bij de klantenservice.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen