Conrad.nl

De "nieuwe" website ervaar ik niet als een upgrade, zoals eerder beschreven erg traag en belachelijke filters. Verder prima qua informatie voorziening.
Alles wat geautomatiseerd is, verloopt vlekkeloos bij conrad. Regelmatig bestellingen met veel verschillende passieve componenten gedaan, telkens alles aanwezig en prima verpakt. Een retour (middels form. op site) is ook goed verlopen.

Telkens juiste formaat doos en goed verpakt met bio afbreekbaar spul (mais?). Overigens niets mis met plastic/karton verpakking wat mij betreft, we kunnen hier in NL prima afval/grondstoffen scheiden...gewoon doen!
Levertijd komt overeen met verwachte levertijd.

Response via mail is een ramp, je moet er telkens zelf achteraan na 1-3 weken.
Bij laatste bestelling (medio oktober) elco's ontvangen met fabrcage datum uit 2014! Als dat onder vermelding met een dumpprijs wordt verkocht dan durf ik het wel aan, maar niet voor een regulier/gemiddelde prijs. Elco's hebben een beperkte shelf life, kan wellicht langer zijn dan volgens datasheet maar om nou alle exemplaren "reconditioning/voltage treatment" te geven en vervolgens te testen kost nogal wat extra tijd. Zaak uitgelegd wat niet gelijk begrepen werd, uiteindelijk na 2 maanden en heel wat mails verder zou het bedrag worden gecrediteerd (€ 13,xx ), na 3 weken niets op rekening. Gemaild: een week later geen reply. Vandaag gebeld; creditnota was gemaakt maar niet afgehandeld, wordt nu direct gedaan.

Scorekaart voor Conrad.nl