AlgemeenBestelling: Pro-Ject Pre Box S.
Op 11-12-2018 besteld. Ordernummer: HFC100157900. Bedrag 272,99 euro.
Op 25-12-2018 om 17:52 uur, een e-mail gestuurd met de vraag wat de status van de bestelling is.
Op 26-12-2018 om 12:44 uur, een e-mail gestuurd met de vraag of de bestelling geannuleerd kan worden, omdat de Pro-Ject Pre Box S niet meer leverbaar is.
Op 28-12-2018. 13:00 uur gebeld.
De bestelling is door mij geannuleerd. Reden het kan lang duren voor de Pro-Ject Pre Box S door de leverancier aan Hifi Corner wordt geleverd. Plus dat de Pro-Ject Pre Box S dt niet meer leverbaar is. De verkoper van de HifiCorner gaat er voor zorgen.
Sindsdien geen teken van leven van HifiCorner: bestelling is nog steeds niet geannuleerd.
09-01-2019 om 11:59 uur: een chatbericht gestuurd.
Reactie van Hifi Corner: Product Specialist:
Op dit moment is het erg druk op onze klantenservice, excuses voor het lange wachten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
14-01-2009 om 15:47 uur: een poging tot chatten.
Reactie van Hifi Corner: Product Specialist:
Ik geeft het op ....
Nog steeds geen teken van leven van de Hi-Fi Corner.
Ik vraag me af of ik mijn geld wel terugkrijg.
Mijn order wordt maar niet geannuleerd door de Klantenservice. Plus dat de Klantenservice onbereikbaar is.
Hallo Xfile,
Vervelend dat je geen goede ervaring hebt. Zoals je zult begrijpen zijn wij niet geopend op 25 en 26 december ivm kerst. Het klopt dat je daarom geen antwoord hebt gehad. Ook klopt het dat we het na kerst enorm druk hebben gehad, soms komt alles tegelijkertijd en dan kunnen we niet alles beantwoorden. Dit stond als het goed is ook in onze antwoorden dat het iets langer kon duren dan normaal.
Je hoeft je natuurlijk geen zorgen te maken dat je je geld niet terug krijgt. Dit is al reeds gedaan.
Wij nemen nog even persoonlijk contact met je op deze week.
Beste Axel,
Ik heb u geprobeerd te bellen, maar krijg helaas telefonisch geen contact. Het aankoopbedrag is al aan u terugbetaald en dit zal afhankelijk van uw bank op uw rekening moeten staan. Ik zal u morgenochtend nogmaals proberen te bereiken.