AlgemeenUbiquiti Amplifi HD kit besteld bij deze winkel, als 'demo'-artikel. Goede, lage prijs. Nette, overzichtelijke en handige webshop. Winkel lijkt ook kennis van haar producten te hebben, altijd fijn .
Artikel was zeer snel, en volgens afspraak geleverd. Ook goed verpakt. Fijn, dat je wat betreft aflevering je eigen keuze kunt maken tussen een kort aflever-venster, of een lage prijs. Pluspunt was, dat het aflevermoment ook láter nog te wijzigen was. (Ik was dom geweest, en besefte pas ná bestelling, dat ik afwezig zou zijn op het aflevermoment in de avond. Een paar klikjes later, was de aflevering te wijzigen naar de middag. En ja, ook dát ging prima).
KlantenserviceDe kit was helaas niet in orde (de componenten uit de kit konden niet met elkaar communiceren, omdat ze waarschijnlijk uit twee verschillende kits kwamen. Ubiquiti staat dat soort mix'n'matching niet toe.).
Geen probleem; contact opgenomen met klantenservice. Die kwamen eerst met de gewoonlijke reset-voorstellen (waarvan ik eigenlijk al had aangeven dat die al uitgevoerd waren. Maar goed, klanten kunnen eigenwijs zijn ).
Na eigen onderzoek uitgevonden waar het probleem zat. Winkel trok dat niet in twijfel, en reageerde snel met een verzoek tot (kostenloos) terugsturen voor onderzoek.
Drie of vier dagen na ontvangst aan hun zijde, nog geen respons van hen ontvangen. Dus zelf even in de mail geklommen. Kreeg bijna onmiddellijk de reactie, dat ze een vervangende kit gingen opsturen, die ik inderdaad de dag erna ontving.
Ik vond het gebrek aan communicatie aanvankelijk wat vervelend, ik zat toch een weekje zonder router. Da's misschien ook het risico van het kopen van een niet-nieuw product. Dat hebben ze echter prima rechtgezet met onmiddelijk en snel reageren.
Prima shop, en er een prima product gekocht. Bij problemen wordt er ook goed en adequaat gereageerd. Wat betreft het 'op de hoogte houden van de klant', denk ik dat er nog wel wat te verbeteren is. Maar dat is niet echt bedoeld als een klacht, meer als een verbetersuggestie. Koopt hier gerust!