AlgemeenProducten zijn redelijk geprijsd, verzending wordt apart aangerekend. Het navigeren van de site kan beter, zeker bij hardware:
- Outletproducten kunnen enkel op alles, of enkel op specifiek producttype worden getoont. Op andere alternate sites is er bijvoorbeeld wel een optie om gewoon: Outlet>Hardware producten te bekijken, ipv enkel bv Outlet>Hardware>Behuizingen.
- Soms worden specificaties in de linkerkant geordend, soms boven de productenlijst, bv RAM: linkerbalk Mhz, maar bovenaan Modulegrootte en andere
- Filters kunnen responsiever en duidelijker
- Pagina moet herladen om resultaten filters te zien, waardoor je op een random plek in de lange spec pagina terecht komt
- Zeer veel irrelevante filters bovenaan als default (bv geen formfactor bij mobo maar wel aantal pcie slots?)
Positieve punten:
- bekijken van vorige en huidige bestellingen gaat makkelijk met account
- Pc bouwer met compatibilty filter (wel met eerder genoemde filter problemen)
- Optie om pc te laten bouwen
- Outletproducten zeer goed geprijsd
Levering was zoals verwacht, werd uitgevoerd door bpost. Track and trace loopt wel wat achter, maar dit ligt waarschijnlijk aan bpost zelf.
Minpunt: geen gratis verzending.
Snelle antwoorden, doen niet moeilijk over het veranderen van een bestelling, geven snel informatie. Klacht over een vreemd geprijsde "deal", die duurder uitkwam dan de delen apart kopen duurde wat langer, waarschijnlijk omdat de mail wat hoger op de ladder doorgestuurd werd. Respons was uiteindelijk wel van kwaliteit.
Bedankt voor deze leuke feedback! Hierdoor kunnen wij onze website en service steeds verbeteren. Wij appreciëren dit enorm.