AlgemeenIk ben erg goed geholpen. Met mijn 0,0 kennis over camera's heeft de verkoper mij goed geholpen met een keuze te maken en een camera te vinden die bij mij paste. Hij was erg geduldig en vriendelijk waardoor ik vertrouwen kreeg in de keuze die ik maakte. Uiteindelijk heb ik voor de Canon M50 gekozen. Ik ben hier heel blij mee en ga er veel plezier van beleven!
VerzendingDe Canon M50 is een nieuw model, waardoor het zich richt op de toekomst. Ik heb een camera nodig die hele mooie beelden kan schieten, maar ook een zeer goede kwaliteit film moet hebben. Dat heeft deze camera allebei! Het is heel handig in gebruik, omdat het zo'n klein formaat heeft. Waardoor ik hem overal mee kan nemen, zonder dat het in de weg zit. Ik ben heel blij met deze keuze!
KlantenserviceDe verkoper heeft me heel goed advies gegeven. Hij wist waar hij over praatte. Dit gaf mij vertrouwen. Dat vind ik heel belangrijk, anders kan ik niet met volle overtuiging een product kopen. Hij was erg vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Dit maakte mij nog meer enthousiast om een camera te kopen. Ik heb uitgelegd waarvoor ik hem nodig heb, en hij raadde mij een aantal modellen aan. Hij kon me duidelijk uitleggen wat het verschil was tussen die modellen. Waardoor ik een duidelijk beeld kreeg over welke camera uiteindelijk het beste bij mij paste.