AlgemeenConfiguratie van het systeem was goed samen te stellen en te selecteren via filters. Betaling en levering verliepen probleemloos.
KlantenserviceVan te voren (pre-sales) heb ik de klantenservice benaderd of de configuratie die ik wilde aanschaffen ook goed werkte met Linux. Ik heb één antwoord gekregen, namelijk dat de vraag zou worden doorgespeeld aan de technische dienst. Ook na een herhaald verzoek heb ik nooit meer wat gehoord. Dus, in dit specifieke geval was voor mij de klantenservice "zonder waarde". Ook het verder niet reageren is waardeloos, want als je als klantenservice of technische dienst het antwoord niet weet, dan meld je dat toch gewoon even? Dan zit je klant niet verder te wachten. Da's ook klantenservice!!
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw gegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw gegevens van de situatie te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen