Art & Craft Nederland

Op zich wel een aardige webwinkel als je geen klachten hebt en niet hoeft te retourneren. Ik heb er drie keer wat bij besteld. Bij de eerste twee keer geen probleem, maar de laatste voldeed niet aan de verwachting. De afbeeldingen kwamen niet overeen met de werkelijkheid. Daarover contact gehad met de klantenservice en aangegeven het voor een ander product te willen omruilen. Geen probleem geven ze aan, afgeven bij UPS en dan zou ik een mail krijgen hoe verder. Geen mail, alleen melding dat ze het ontvangen hebben. Vervolgens werd voor het terugsturen € 14,- aan kosten ingehouden.! Dat wordt dus nooit meer bij Art en Craft bestellen.

Prima verpakt en op tijd.

Ze vertellen niet de waarheid. Ik zou mijn product gratis terug mogen sturen, maar er werd € 14,- ingehouden. Dit staat niet duidelijk op de site. Er staat alleen dat ophalen € 14,- kost. Maar afgeven bij UPS is volgens mij iets anders. Bij bellen daarover zei de klantenservice dat daar geen kosten aan verbonden zijn.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland