AlgemeenSlechte afhandeling, misleidend. Erg lang moeten wachten. Onvriendelijke balie medewerker, wilde niet meedenken. Product slecht
VerzendingOp aanraden van Alternate mijn zoon zijn comp. bij hun gebracht na twee keer een niet werkende cooler via Alternate te hebben gekocht. De rest van de zelf samengestelde comp bij andere webshops. Afgesproken dat als t aan de cooler ligt ik geen kosten hoef te betalen. Het valt dan in de garantie. Na drie weken te hebben gewacht, bleek de cooler kapot. Dus garantie. Nee moet ik 30 euro onderzoekskosten betalen en 30 euro reparatie kosten. Hoe dan??? Gepraat als brugman bij Alternate maar
werken totaal niet mee. Ben zo boos. Had de onderzoekskosten nog willen betalen maar die reparatie kosten begrijp ik echt niet.
Zo jammer dat de baliemedewerker niet luisterde en steeds t zelfde riedeltje bleef op noemen.
Hi Dianac,
Zou je ons in een privé bericht kunnen voorzien van je klantnummer of ordernummer alsmede een volledige uitleg wat er precies is voorgevallen? Wij zullen uiteraard met je meedenken wat we voor je kunnen betekenen en op welke punten wij ons kunnen verbeteren.