AlgemeenVroeger goede ervaringen met Azerty, maar tegenwoordig niet meer. Een case besteld, waarover ze na navraag twee keer reageerde dat hij er op een dag in december zou komen. Toen hij alsnog niet kwam, gaven ze pas aan dat hij niet op voorraad was - ongeveer 3 weken na besteldatum. De alternatieve case komt bijna niet aan op het postNL afhaalpunt (ik vroeg of ze het alsnog daar konden afleveren), omdat ze het adres op een manier schreven dat het postNL punt het eigenlijk zou moeten terugsturen (deden ze gelukkig niet). Als kers op de taart was mijn achternaam verkeerd gespeld, en niet een beetje. Misschien was het de decemberdrukte, maar ze hadden op meerdere stappen betere service kunnen leveren. Ik vermijd Azerty voortaan.
VerzendingNiet leverbaar, na twee keer een datum te noemen waarop hij zou komen na navraag.
KlantenserviceNiet bijzonder behulpzaam bij aandragen alternatief niet te leveren case. Kennelijk niet in staat tot het spellen van een veel voorkomende achternaam.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen