Azerty

Ik kon kiezen uit een hoop webshops voor mijn bestelling. Koos deze omdat tweakers shopreview er goed uit zag.

De levering heb ik inmiddels (na 3 werkdagen) nog niet binnen maar wat me nog meer stoort.. geen informatie waarom? Lijkt ook niet te komen nog (geen track and trace ontvangen ook). Het gebrek aan informatie ben ik niet echt gewend in webshops, dus vandaar de rating 'voldoende'.

Ter verheldering:
Ik kan inloggen en zie 'wachten op producten' bij mijn bestelling zijn twee producten met 2-3 werkdagen levertijd. Ik had verwacht dat ik informatie zou krijgen waarom het zo lang duurt.. geen sms of mailtje, niks. Geen uitleg of verwachte datum.

De mobiele shop vind ik ook onduidelijk, kon eigenlijk amper vinden waar 'mijn bestellingen' waren. Beetje jammer, vind dat een 'goed beoordeelde webshop' op mobiele webshop ook een rating mag krijgen. Besteed bijv. liever een paar euro meer voor een 'bol.com-like mobiele experience' (om maar een prettige webshop te noemen!) bijvoorbeeld.

Scorekaart voor Azerty