AlgemeenGeld incasseren (online) kunnen ze wel, jammer dat de rest niet lukt... Zo snel als ik overmaak, zo langzaam ziijn zij met de levering.
VerzendingWat een waardeloze tent is dit. De winkels kan ik niet over oordelen maar wanneer je online besteld is het een drama.
Telefonisch zijn ze nooit bereikbaar, wanneer er op de site staat voor 2359 besteld morgen in huis is dat een fabeltje. Opeens moet er iets nabesteld worden en dat duurt 2 weken... Dan moet je zelf met een oplossing komen en bestel je iets anders en ook dat wordt gewoon niet geleverd de volgende dag. Keek net nog naar de status en nog steeds niet verzonden. Ben inmiddels een week verder en dat voor een backpack.
Ze hebben niet in de gaten dat er nog een hoop andere zaken zijn die wel hun verplichtingen nakomen. Kamera Express (on line) interesseert zich niet voor de klant.
Niet doen dus!
Niet bereikbaar telefonisch, via mail moet je zelf een oplossing aandragen en dan nog komen ze hun verplichting niet na. Wanneer je op de site zet morgen in huis dan wordt dat een verplichting op het moment dat de klant voldoet aan de betaling.