Max ICT B.V.

Wat een slecht bedrijf! Ik had per ongeluk (zakelijk) een verkeerd apparaat besteld en wilde deze ruilen voor de juiste omdat deze te groot/diep is voor mijn patchkast. Ik heb hierbij een retournering aangevraag en uit de mail die ik kreeg mag ik blij zijn dat ze deze terug nemen, maar wel met 30% restock fee. Echt te sneu! Neem een voorbeeld aan Coolblue waar je wel zonder gezeik gewoon iets kan retourneren als er een foutje gemaakt is. Het apparaat gaat op marktplaats en voor mij NOOOOIT meer MaxICT.

Beste Vinotino,

Jammer te horen dat je niet tevreden bent. Helaas ben je als zakelijke klant aan andere regels gebonden wanneer je als consument zou kopen. Als zakelijke klant profiteer je van voordelen zoals BTW-vrij kunnen bestellen, maar je krijgt inderdaad ook te maken met een restockfee bij het maken van verkeerde keuzes. Dit is niet ongebruikelijk bij webwinkels die vaak te maken hebben met zakelijke bestellingen.

Hoewel wij begrijpen dat de restockfee vervelend is voor je, gebruiken wij deze om geretourneerde goederen opnieuw aan te kunnen bieden aan andere klanten. Derhalve hopen wij hierin op je begrip.

Mochten we verder iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Kim - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops