Kamera Express

In de winkel van Kamera Express in Rotterdam heb ik uitleg gekregen over systeem cameras. We hadden een Canon op het oog, omdat dit ook een gold pakket bood (allerlei extras voor een leuk prijsje). Echter gaf de medewerker in de winkel aan dat Canon nog maar twee jaar systeemcameras doet en we beter een sony kunnen nemen. De SONY A6000 ZWART + 16-50MM + 55-210MM (ILCE6000YB.CEC), is een mooi pakket en beter dan de canon die wij op het oog hadden, terwijl ze ongeveer dezelfde prijs kosten.

De medewerker wist erg veel van camera's en ik kreeg eerlijk antwoord op mijn vragen. Ook de service was erg fijn. De camera werd opgestuurd, omdat hij niet op voorraad was en dit was netjes verpakt en werd snel geleverd. Ook had kamera express een leuke actie; korting op een camera met twee lenzen en je kreeg er een gratis cursus voor fotografie bij.
Ik zou kamera express zeker aanraden! Goede kwaliteit voor een mooie prijs, euke aanbiedingen en een goede service.

De camera en lenzen zijn netjes ingepakt, met veel noppenfolie zodat de camera niet beschadigd. Ook was de levering, die rond de feestdagen was, snel (ca. twee werkdagen).

Een klacht had ik niet.
De service in de winkel was prima. We werden te woord gestaan, zolang we vragen hadden. Er werd de tijd voor ons genomen.

Scorekaart voor Kamera Express