AlgemeenNa het overlijden van de voeding van mijn PC snel een nieuwe besteld vrijdag voor de kerst. Dezelfde avond is deze nog opgestuurd en keurig op de hoogte gehouden.
VerzendingPerfecte service van Azerty, dezelfde avond nog keurig verstuurd en als de PostNL pakketbezorger niet zaterdag en maandag "thuis" had gewerkt had ik hem zelfs nog voor de kerst binnen gekregen. Dat laatste ligt niet aan Azerty die hebben alles keurig verzorgd!
Post NL heeft er echter een enorm potje van gemaakt. Zowel zaterdag als maandag is er de hele dag iemand thuis geweest en beide dagen een berichtje in de mail dat ze niemand thuis zouden hebben getroffen...... 2x een klacht ingediend hopelijk wordt er wat mee gedaan. PostNL zou er veel aangelegen zijn om de bezorgers uit het proces te elimineren en het gewoon bij een pickuppoint te laten bezorgen.
Via Facebook melding gemaakt van de praktijken van PostNL. Ook Azerty heeft een klacht bij PostNL ingediend. Het is voor hen van belang dat de klant krijgt wat zij beloven. Helaas met een partij als PostNL wordt dat erg lastig. Keurig te woord gestaan en ook keurig met het navragen of ik het pakket had ontvangen.