Azerty

Bij Azerty een Samsung CHG7 Series C27HG70QQU monitor besteld tijdens de Black december actie. Helaas had dit product de vermelding alleen geldig zolang de voorraad strekt. Echter was de voorraad op de site 0 stuks. Na telefonisch contact bleek het toch mogelijk want er zou een flinke lading onderweg zijn.

Voor een product t.w.v. 500€ zou je verwachten dat er een omdoos om de monitor doos heen zou zitten. De doos was echter 'as is' verzonden en zag er lelijk en beschadigd uit. Was ook al geopend geweest wat te zien was aan opnieuw bevestigd plakband en veel slijtage.

De klantenservice is heel vriendelijk en denkt graag mee, toch blijkt het heel moeilijk om op individuele basis/klacht snel en bevredigend actie te kunnen ondernemen. In totaal heb ik na het bestellen van de monitor meer dan 3,5 week gewacht, incl. het op dezelfde dag nog terugsturen van de 1e monitor welke duidelijk al eens in gebruik was geweest, oude firmware bevatte en een defect vertoonde.

Hoe kan het dat een dergelijk beschadigd en duidelijk al gebruikt (refurbished) product als nieuw wordt verkocht? Hoe kan het dat ik als klant na het retourneren bijna 3 weken moet wachten op een vervangend product, terwijl volgens de website de levertijd 2-3 werkdagen is?

Hoezeer ik de Azerty service mensen ook een warm hart toedraag en het contact kan waarderen, zal ik een volgende keer geen monitor meer bestellen bij Azerty, omdat mijn vertrouwen in het bedrijf in het algemeen hiervoor te zeer beschadigd is.

Ik hoop dat er iets met mijn feedback gedaan wordt.

Scorekaart voor Azerty