Algemeen26-11: Ik heb in verband met black friday een laptop gereserveerd. Volgens de website zou deze binnen twee dagen in huis kunnen zijn. De email die ik ontvang geeft aan: vandaag besteld, morgen in huis. Ik zou een afhaalbericht ontvangen waneer deze in de winkel ligt.
6-12: Ik ontvang een mail van paradigit met aanbiedingen op aanvullende accessoires voor mijn laptop. Ik heb echter nog steeds geen afhaalbericht ontvangen. Ik bel de klantenservice maar krijg geen gehoor.
7-12: Ik mail de klantenservice. Op de website staat dezelfde laptop als ik besteld heb wel weer op vooraad, nu echter voor het oude bedrag. Volgens de auto-reply die ik direct onvang is de doelstelling binnen twee dagen antwoord te geven.
13-12: Ik krijg een mail van paradigit met het verzoek een beoordeeling te schrijven over mijn nieuwe laptop (die er nog steeds niet is).
14-12: Ik heb nog steeds geen antwoord van de klantenservice en besluit opnieuw te mailen.
15-12: Klantenservice medewerker geeft aan dat hij kan zien (via de track&trace) dat de laptop 3 december is aangekomen in het filiaal in Utrecht. Ik zou hem daar kunnen ophalen.
17-12: Ik rij naar de fysieke winkel in Utrecht (best een stukje rijden vanaf mij). De laptop is daar geleverd, maar wanneer deze binnen vijf dagen niet worden opgehaald wordt deze automatisch teruggestuurd. De laptop is niet meer leverbaar ("En natuurlijk alhelemaal niet meer voor de prijs waar ik hem voor besteld heb" - aldus de verkoper). Verkoper in de winkel probeert mij meteen een duurder model aan te smeren. Ik vraag om mijn bestelling te annuleren (wat mogelijk is) en een bevestiging hiervan. Dit laatste blijkt niet mogelijk te zijn, maar na herhaaldelijk aandringen krijg ik een geprint kladblokbestandje van twee regels.
Nooit geleverd, ondanks het feit dat ze dit wel zouden doen.
KlantenserviceKlantenservice gaf foutieve informatie. Mag dankzij hen naar Utrecht rijden en terug voor een laptop die niet op het filiaal ligt. Telefonische klantenservice niet bereikbaar en verwachtte responstijd wordt ruim overschreden.
Beste heer/ mevrouw,
Spijtig om te horen dat de levering van uw reservering niet plaats heeft gevonden. Normaal gesproken krijgt u bericht wanneer de reservering klaar ligt om opgehaald te worden. Deze blijft dan inderdaad 5 werkdagen liggen en daarna gaat deze retour. Helaas bent u inderdaad verkeerd geïnformeerd dat de bestelling klaar zou liggen, omdat de 5 werkdagen reeds overschreden waren. Mogelijk dat de e-mail niet bij u binnen is gekomen of in de spam box. Een blackfriday korting is een tijdelijke actie waardoor deze achteraf niet meer aan te bieden is. Bij een reservering is het niet nodig om te annuleren, omdat er nog geen betaling voor gedaan is. Een reservering is geheel vrijblijvend. Onze excuses dat de communicatie niet goed verlopen is en wij gaan uw verhaal meenemen ter verbetering van de service.
Ik wens u verder een prettige dag toe.
Reina
Paradigit Webcare