Plasmavisie

Bestelling moeten annuleren na 4 weken gewacht te hebben. Iedere week contact gehad met de klantenservice, maar die schaarde zich achter de leverancier die niet kon leveren, dus machteloos. Elke week contact gehad en elke keer van de klantenservice het vooruitzicht gekregen dat de tv's de week erop geleverd zouden worden... en dat ze voor kerst iedere klant blij zouden maken.... niet dus. Jammer en bedroevend dat er niet harder naar een betere oplossing werd gezocht. Een alternatief model was in dit geval een model van een mindere kwaliteit, ook al werd er anders beweerd. Vooral dat de bestelling een blackfriday deal betrof en erg scherp geprijsd was en de weken erop overal voor 300eu meer te koop stond, geeft mij een bittere nasmaak. Al met al... dank voor het snel terugstorten van het bedrag!

Afwachtende houding van de klantenservice en vage redenen opgeven waarom er niet geleverd kon worden. Ook was het alternatieve model een slechter model, al werd mij anders verteld.

Beste, wij vinden het ook erg jammer dat we niet op tijd hebben kunnen leveren. Er was rond het Black Friday weekend zoveel besteld overal dat zelfs de fabrikanten er niet op voorbereid waren helaas. Hierdoor kregen veel winkeliers niet genoeg binnen om alles uit te leveren.Dit is helaas onmacht en daardoor duurt een levering op sommige modellen langer dan verwacht. Met vriendelijke groet, Het Plasmavisie team.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops