Max ICT B.V.

Ik vermoed dat er hier een zekere bias is naar rampverhalen, maar het kan ook gewoon prima gaan.

Alles gemakkelijk te vinden op de website, snelle emails met wat er besteld was, alleen de levertijd baarde me zorgen....

Mijn bestelling was 1 Zotac MI-660 mini-pc met 2 dimms. De bestelling geplaatst op 17-12 en toen de levertijd van de Zotac op 26-12 uitkwam, begon ik al peentjes te zweten. Maar de dimms kwamen op 19-12 binnen en op 20-12 plotseling een email dat de Zotac op 21-12 bezorgd zou worden, met keurig in de mail een track en trace link van GLS en een link voor alternatieve aflevering als er niemand thuis was. Gelukkig zit die pakketshop op 400 meter afstand op de route van werk naar huis, dus 's-avonds op 21-12 kwam het smsje binnen dat het pakket daar afgeleverd was en kon ik hem op weg naar huis zo ophalen.

Het enige dat me opviel is dat de Zotac-doos alleen aan de korte kant met wat vulmateriaal in de Max doos zat, zodat hij over de lange kant nog een 5 cm heen en weer kon schuiven. Maar dat heeft niet voor problemen gezorgd.

Beste thunder7,

Dank voor je heldere, eerlijke review! We gaan je feedback doorgeven aan de betreffende afdeling :-)

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen dan horen we het graag.

Kim - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops