Azerty

Bij Azerty het een en ander aan computer onderdelen besteld voor de eerste keer, ook omdat de onderdelen die ik zocht gunstig geprijst waren.
De website is prima in orde, levertijden worden duidelijk aangegeven en het bestelgemak & afrekenen is prima geregeld.

De producten op 30-11 besteld en dezelfde dag nog verstuurd. Weliswaar zijn de producten later aangekomen dan gepland helaas, dit lag aan PostNL
omdat ze destijds met drukte van BF/CM kampten. voorderest was alles goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd.

Onder andere in de bestelling zaten Corsair Vengeance LPX DDR4 geheugenbankjes die niet heel lekker draaiden in mijn nieuwe systeem (Ryzen)
Had me niet voldoende verdiept in de geheugenkeuze met (Ryzen) en dus besloten een ander type geheugen te bestellen bij Azerty en deze te retourneren.

De retour is binnen 3-5 werkdagen afgehandeld en heb het geld netjes terug gestort gekregen op me rekening, en de bestelde geheugen had ik de volgende dag in huis.

Aldus prima geregeld!

Scorekaart voor Azerty