AlgemeenHet vinden van het betreffende product was gemakkelijk en goed te doen. Ook de bestelprocedure was overzichtelijk.
VerzendingHet product zou worden verzonden met DPD maar de updates op DPD's website bleven uit. Ik moest vervolgens meermaals contact opnemen met MAX ICT waarna zij een week na de bedoelde leverdatum een RMA/ pakketonderzoek startte (14 december 's ochtends).
Dit zou 'tot 5 werkdagen duren'. Er zou contact met mij worden opgenomen over de uitslag. Dit is niet gebeurd ('21 december 's avonds).
# Update, het pakket is mij op zaterdag ochtend 22 december aangeboden
In eerste instantie werd er goed met mijn klacht omgesprongen en werd er snel en deugdelijk gereageerd, echter na het eerste contact heb ik meerdere mails moeten sturen en ook moeten bellen om informatie te moeten verkrijgen over mijn order. Ten slotte heb ik vandaag (21 december) om 17:00 stipt, nog gebeld om te vragen hoe het staat met het pakketonderzoek. Bleken ze gesloten te zijn, dat terwijl er op de website en ook volgens de robotstem openingstijden tot 18:00 staan. Al met al teleurstellend.
Beste Shal-Ziar,
Dank voor je review en je eerlijke, heldere feedback. Wij gaan je punten meenemen ter verbetering. We willen ook graag jouw order nog even inzien om te kijken wat we ervan kunnen leren. Zou je ons je ordernummer o.v.v. deze tweakers review misschien even willen sturen, naar webcare@maxict.nl?
Hartelijk bedankt alvast.
Kim - Max ICT Webcare