AlgemeenIk heb hier bijna een compleet nieuwe PC aan onderdelen besteld.
Dit bedrag was rond de 1150 euro. Ik heb iets meer betaald zodat ik alles tegelijk binnen zou krijgen en het leek me fijner i.v.m. garanties etc. De meeste producten waren binnen 1 werkdag leverbaar op de videokaart en het moederbord na, deze zouden binnen 1-3 dagen leverbaar worden.
Na bestellen 4 dagen gewacht en toch nog eens gekeken naar mijn bestelling.
Tot mijn grote verbazing was de videokaart 100 euro goedkoper en ook nog eens op pre-order gezet zonder mij hiervan op de hoogte te brengen.
N.a.v. dit voorval een mailtje gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft en waarom mijn videokaart op pre-order gezet is terwijl toen ik hem besteld hem er 1-3 werkdagen levertijd bij stond.
Ik kreeg alleen een kort mailtje met de informatie dat geen geld kon terug verwachten voor dit product.
Nog 3 dagen gewacht en toen een belletje gedaan waarin ik heb aangegeven dat mijn vraag niet beantwoord is en dat ik nog steeds niks binnen heb. Ik kreeg het volgende te horen: "ik zal uw mail nogmaals bekijken en hem beantwoorden" en er werd vervolgens opgehangen.
Nog 2-3 dagen gewacht en toen ik heb ik nog niks te horen gekregen/ontvangen. (videokaart stond nog steeds op pre-order terwijl andere webshops al nieuwe voorraad hadden!!).
Toen een mailtje gestuurd dat ik mijn bestelling wil annuleren. Hierop werd meteen gereageerd.
2 werkdagen later kreeg ik een mail waarin ik antwoord kreeg waar ik die week ervoor om gevraagd heb (wat een reactie tijd!).
Gebeld en gezegd dat ik mijn bestelling al geannuleerd heb. En gevraagd hoe lang het duurt voordat ik mijn geld terug kreeg. Dit zou spoedig zijn. (kreeg ik netjes terug gestort duurde wel bijna een week).
Al met al dus ruim 2 weken gewacht voor helemaal niks.
Ik ging altijd naar Azerty voor mijn PC/laptop gerelateerde producten maar nu dus niet meer.
Maar om het positief af te sluiten ik heb uit eindelijk dezelfde onderdelen voor 100 euro minder kunnen bestellen op andere webshops.
(ik heb de inhoud van mails en namen weg gelaten i.v.m. privacy maar ik heb ze e.v.t. als bewijs).
Niet verzonden en onderdeel op pre-order gezet waar 1-3 werkdagen levertijd voor stond.
KlantenserviceGeen antwoorden geven op vragen en uitstellen van vragen. Lange tijd tussen mails. 1 sterretje extra voor de mevrouw die de annulering op zich heeft genomen.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback.
Helaas kan ik uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen