AlgemeenBij Azerty besteld voor een hogere prijs (450 in plaats van 420) omdat zij volgens de website het product binnen 2-3 werkdagen kunnen leveren.
"binnen 2-3 werkdagen" betekent in het woordenboek van Azerty blijkbaar "na tien dagen nog niet geleverd".
Hierover heb ik zowel via e-mail als Facebook contact geprobeerd te krijgen. Op de mail werd niet gereageerd en via Facebook liet een reactie constant een dag op zich wachten, ook al reageerde ik zelf direct. Hiermee schiet het dus niet echt op, wat zeker als je 30 euro meer betaalt voor snelle levering erg vervelend is.
Op de productpagina staat overigens nog steeds de snelle - en dus incorrecte - levertijd.
Zoals genoemd heeft verzending tien dagen later nog steeds niet plaatsgevonden.
KlantenserviceOp de mail werd niet gereageerd en via Facebook liet een reactie constant een dag op zich wachten, ook al reageerde ik zelf direct.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen