DataIO

Ik heb hier een MicroSD besteld en het verkeerde product gekregen. Het is redelijk vergelijkbaar (zelfde GBs en merk) maar komt slechter uit tests (en is elders ook goedkoper). Uiteraard heb ik dit van tevoren allemaal uitgezocht en wil daarom graag alsnog het product wat ik heb besteld.

De klantenservice zegt echter dat de producten gelijk zijn en dat mijn product niet meer (op korte termijn) leverbaar is, wat toch vreemd is want ze bieden het nog steeds gewoon aan op hun site en vermelden daarbij "Levertijd: Direct uit voorraad leverbaar". Daarnaast vind ik het toch ook wel erg onprofessioneel ‘gewoon’ een ander product op te sturen zonder dat van tevoren te overleggen.

Al met al is dit gewoon op te lossen maar op mijn verzoek het juiste product alsnog te leveren wordt vooralsnog (al 2 dagen) niet gereageerd.

Edit: wéér 2 dagen later (na een 'bedankje voor het opmerken van deze fout') staat het artikel er nog altijd als direct leverbaar.

Op mijn bericht dat het verkeerde product is geleverd wordt gereageerd met “[dat] kan inderdaad kloppen”, waaruit ik op denk te kunnen maken dat dit expres is gebeurd? Excuses blijven uit in dit bericht.

Vervolgens proberen ze me te vertellen dat de kaarten gelijk zijn qua specificaties, wat onjuist is. Het scheelt niet bijzonder veel maar het scheelt wel degelijk wat dus dat schoot mij in het verkeerde keelgat.

Al met al is het bericht niet onvriendelijk maar ik had het op prijs gesteld als ze wat meer straight forward waren en uiteraard wat sneller zouden reageren.

Scorekaart voor DataIO