AlgemeenHet laptopscherm laat geheel los aan de linker-zijkant. Bij Paradigit geeft men achteraf pas bij me aan, dat de factuur op bedrijfsnaam staat/zakelijk, daardoor niet 2 maar slechts 1 jaar garantie kent. De laptop is nu slechts 1 jaar en 3 maanden oud. Op diverse mail-verzoeken om kostenopgaaf en reparatie wordt gedurende 2 wekenlang niet ingegaan. Telefonisch slecht bereikbaar, diverse keren geprobeerd, beide keren lang in de wacht gestaan en er bleven steeds 4 wachtenden voor me.
Ze stellen me voor om in een "kosten-fuik" te zwemmen: betaal eerst minimaal 80 euro aan hun onderzoekskosten, daarna hoor ik pas wat de reparatiekosten zijn. Trieste manier van klanten behandelen.
totaal niet bereikbaar, gebeld op wo 19 dec om 13:30 minimaal 55 minuten wachttijd. Dat lijkt nergens op.
Beste Marcel,
Vervelend om te vernemend dat uw laptop defect is. Bij een zakelijke aankoop heeft u slechts de fabrieksgarantie. Helaas is deze verlopen, waardoor de reparatie niet binnen de garantie aangemeld kan worden. U kunt de reparatie wel buiten de garantie aanmelden. U heeft eerder contact opgenomen met ons en dit is door ons medegedeeld aan u. Mijn oprechte excuses, maar wij hebben daar geen andere mogelijkheden in.
Reina
Paradigit Webcare