Azerty

Ondanks dat ik ook wel eens bij andere webshops inkoop in zowel Nederland als in het buitenland, kom ik toch heel vaak weer terug Azerty. Dit is enerzijds omdat ze scherpe prijzen hanteren en snel leveren. Ook dat de mogelijkheid bestaat om een bestelling zelf af te kunnen halen is voor mij alleen een pluspunt.
Verder een ruim assortiment en een overzichtelijke en heldere website.

Heb eigenlijk nog nooit negatieve ervaring opgedaan qua verzending bij Azerty. Producten zijn altijd goed verpakt zodat er geen beschadigingen kunnen optreden. Bestellingen worden altijd keurig op tijd verzonden en indien gewenst naar een PostNL afhaal locatie (PakjeGemak). Voor producten die niet direct leverbaar zijn of niet in het magazijn voorradig, maar bij de leverancier besteld moeten worden (wat duidelijk op de website staat aangegeven) wordt je keurig geïnformeerd over de te verwachten levertijd. Ook hier een paar keer positief verrast dat de bestelling eerder bij mij was dan initieel verwacht.

Gelukkig nooit de klanten-/klachtenservice hoeven bellen voor negatieve ervaringen met diensten of producten. Wel een paar keer gebeld voor product- en leveringsinformatie. Keurig te woord gestaan en iedere keer afgesloten met bestelling van datgene waarvoor ik belde.

Scorekaart voor Azerty