ALTERNATE.nl

Via de website in onderdelen een systeem gekocht (en betaald). Op de kast zat echter een levertijd. Na twee weken nog maar een keer gebeld en het was nog steeds in bestellen en geen zicht op wanneer geleverd wordt. Vervolgens aangegeven dat ik een andere kast wil en komen ze met b-alternatieven, alleen omdat wat ze wel op voorraad hebben e17 duurder is. Nog geen 1% van het hele systeem. Of ik even wilde bijbetalen voor 2 week wachten zonder uitzicht op dat het ooit geleverd zou worden. Wat een service zeg. Zat alternatieven die van mij de volgende keren de kans krijgen om onze computers te leveren.

Op de website stond een levertijd aangegeven voor de behuizing, toch niet onbelangrijk voor een computer. Deze levertijd bleef echter gedurende 2 weken op dezelfde periode staan. Na bellen gaven ze aan geen zicht te hebben op wanneer het geleverd zou worden.

Een half uur aan de lijn gehouden om alternatieven voor de computerkast te verzinnen en daarbij alleen komen met alternatieven die niet aan de geluiddempende eis voldoen omdat het alternatief vooral niet duurder mag zijn.

Hi Plantica,

Zou je ons in een privé bericht kunnen voorzien van je klantnummer of ordernummer? Wij kijken graag met je mee wat we voor je kunnen betekenen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl