Azerty

Een ouderwets shop dat weer niet de afspraken nakomt en maling aan de klant heeft. Ik heb hier 333 euro afgetikt voor een mobo en hoopte zoals beloofd deze in de weekend te installeren maar natuurlijk wordt er niets geleverd. Nu mag ik maandag op het smoesje wachten en is de klant weer de pineut.

Mijn review over de klantenservice zal ik dan ook maandag toevoegen maar ik verwacht er niet veel van.

Review systeem van Tweakers gaat ook nergens over lekker bedrijven de scores laten opspekken met nepreviews tegen beloftes van winacties. Gaat bijna richting Trustpilot niveau.

Belofte moet veranderen naar "Voor 23:00 besteld? Als je het aandurft heel misschien volgende dag in huis "

Kans gegeven maar Azerty is voor mij helemaal klaar. Klantenservice is van zeer laag niveau met weinig bevoegdheden.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback.

Wij willen toch onderzoeken waar het verkeerd is gegaan en hier van leren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty