AlgemeenBij het uitzoeken van een speakerset, subwoofer en AV receiver ben ik keurig geholpen via chatmedewerker Loek. Door drukte heeft de verzending even op zich laten wachten maar dat kan gebeuren. Het is wel jammer dat ook de factuur/bestelbevestiging meerdere dagen op zich heeft laten wachten. Wanneer je aardig wat geld uitgeeft is het wel prettig om te zien dat alles daadwerkelijk ontvangen is. Maar ook hiermee werd ik via de chat keurig te woord gestaan.
VerzendingDe verzending is daarentegen toch wel even een domper. Toen ik de speakers uit had gepakt bleken er kleine krasjes op te zitten. Eerst dacht ik een geretourneerd product te hebben ontvangen maar dit bleek niet het geval te zijn. Hier zal ik dan maar op vertrouwen, de pakketdienst is niet altijd even voorzichtig met pakketjes. Maar wat schetst nu mijn verbazing. Ik heb nu andere speakers dus tijd om de rest uit te pakken (ik had nog geen ander materiaal dus kon het net zo goed in de doos blijven tot ik speakers had). De subwoofer is ook al beschadigd! En na het debacle van de speakers heb ik hem zelfs nog extra voorzichtig uit de doos gehaald. De AV receiver ziet er dan wel weer netjes uit, gelukkig.
KlantenserviceDe speakers gaan dus retour. Helaas geen antwoordnummer dus kosten komen voor eigen rekening. Dit staat ook in de algemene voorwaarden overigens dus geen klacht, maar het blijft jammer. Over de subwoofer heb ik net contact opgenomen, ik ben benieuwd wat hier aan gaat gebeuren. Beide producten waren van Jamo dus het zou ook aan hun kwaliteitscontrole kunnen liggen.