Hofma.nl

Betreft aankoop tv (€1000+)
Na bijna 3 weken wachten, en eindeloos de klantenservice bellen die gelijk overging in voice-mail. Een aantal mails gestuurd en dit als reactie gekregen;

“Op 29-11 heeft mijn collega uw voicemail ingesproken, dit betrof de verkrijgbaarheid van het door u bestelde product (de QE55Q7F uit 2017). Helaas was deze laatste partij na black-friday bij ons volledig uitverkocht. Dit model komt helaas ook niet meer binnen.
In de voicemail heeft mijn collega dit als het goed is enigszins uitgelegd, en wij zouden u toch graag van dienst willen zijn door de QE55Q8FN te leveren van dit jaar voor €120,- meer.

Anderzijds zijn wij genoodzaakt uw bestelling te annuleren en het geld terug te storten op uw rekening.

Vriendelijke groet, “

Geen voicemail binnen gekregen?
Een e-mail had ook wel gekunt als het product niet meer beschikbaar was (welke op de site nog gewoon als leverbaar verkrijgbaar was)
Geen excuus voor het lange wachten en het niet duidelijk zijn over de status van de bestelling, maar een dreiging dat ze genoodzaakt zijn de bestelling te annuleren als ik niet een aanbetaling doe voor een upgrade?
Geen compensatie voor het wachten of de slechte service (het andere model is nu eenmaal €120 duurder)

Ik hoef hier geen eindconclusie neer te zetten die kan de lezer vast zelf wel invullen..

NOOIT MEER HOFMA!

Geen tijdstip of dagdeel ontvangen wanneer mijn tv geleverd zou worden. Pas na 3 weken zou de tv verstuurd zijn. (Nog niet binnen)

Ik kan geen terug reageer knop vinden bij deze mijn reactie op de onderstaande reactie van Hofma.

Email contact heeft inderdaad plaatst gevonden uit & door mijn eigen beweging, niet vanuit Hofma. 1x een voice-mailtje inspreken van een klant op een bestelling die niet geleverd kan worden van €1000+ is naar mijn mening niet al te klantgericht.. zeker niet als het na de voicemail 2 weken stil blijft. En bellen naar jullie niet mogelijk is omdat jullie constant in gesprek zijn.

De bestelling is nu inmiddels geleverd, mijn review gaat over het sleche voor traject.

Goedemiddag,

Dank voor uw review. Ik heb u vanmorgen nog een keer extra de TrackTrace gegevens gestuurd. Hierop heb ik van u helaas geen reactie mogen ontvangen.
U gaf zelf al aan dat u gewisseld bent van provider, dus dat dat een reden had kunnen zijn dat u uw voicemail niet gekregen hebt.
Wellicht kun u ons nog even bellen zodat wij nog enige toelichting kunnen geven.

Tevens: om 13.51u is uw tv bezorgd, en om 14.13 schrijft u dat u niets hebt ontvangen...

Jammer dat u dit via Tweakers openbaart, terwijl we volgens mij prima contact hadden per mail.

PS. Als u werkelijk zo ontevreden bent en niets met ons te maken wilt hebben kunt u de tv ook naar ons retourneren... Geen enkel probleem, maar gister leek u anders nogal content met de manier waarop we een voorstel deden. Misschien kunt u uw review nog eens herzien en benoemen wat er wel goed ging...

Scorekaart voor Hofma.nl