Azerty

Hallo Allen,

Kaart gekocht in mei 2018 en ging na een aantal maanden stuk.
Videokaart terug gestuurd en bleek (na een aantal keer telefonisch toegelicht) een defect te zijn en viel binnen de garantie.
Nieuwe kaart gehad en werkt top etc etc.
Hetgeen wat mij stoort is zeker niet het proces, hetgeen wat mij stoort is de manier waarop er met mij werd gesproken aan de telefoon.
Ik werd uitgelachen, belachelijk gemaakt en voelde mij vooral TOTAAL niet serieus genomen.
Ik werd niet behandeld als een klant maar als een oplichter, alsof ik probeerde de boel te besodemieteren en even een nieuw videokaartje wilde bemachtigen.
het is nu weken geleden en dacht er vandaag aan en heb toch een review geschreven.
Nogmaals proces niks mis mee, de manier waarop, totaal geen stijl.
Ik bestel niks meer bij Azerty.

Tom

prima verpakt, snel verzonden.

Hallo Allen,

Kaart gekocht in mei 2018 en ging na een aantal maanden stuk.
Nieuwe kaart gehad en werkt top etc etc.
Nogmaals proces niks mis mee, de manier waarop, totaal geen stijl.
Ik bestel niks meer bij Azerty.

Tom

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Update: op woensdag 23 januari een mail gehad met de mededeling dat er het een en ander gecompenseerd gaat worden in toekomst bij het aanschaffen van een nieuw product. Ik vind dit netjes. Naar mijn inziens fout hersteld.
Mvg Tom

Scorekaart voor Azerty