ALTERNATE.nl

Met black Friday was ik lekker aan het rondstruinen op zoek naar koopjes voor mijn zelfbouw PC. Ik zag dat ze toen een AMD Ryzen 5 2600 3,4 GHz flink de korting hadden. Ik heb een nieuw account aangemaakt en meteen deze processor besteld.

Mooie website met een extreem uitgebreid assortiment (ook gereedschap, vaatwassers, etc; een beetje een kruising tussen een serieus echte computerwinkel en een Witgoed/Bruingoed/Bouwmarkt/Tuincentrum/Outdoor/Speelgoed winkel ofzoiets) en alles ging eigenlijk lekker vlekkeloos.
Klantnr. 30972683

Zowel het bestellen, betalen als verzending ging vlotjes. Geweldig was ook dat de bezorgingsdatum aangepast kon worden., Op eigen verzoek op de dinsdag laten bezorgen en het was er keurig op tijd.
De bestelde processor zat keurig en onbeschadigd verpakt in een neutraal bruine omdoos met een boel luchtzakjes.

Ik heb ze niet gesproken of gemaild, want alles ging goed.
Maar ik heb wel maar liefst 4 emails gekregen over het bestellen en het bezorgproces met track & trace en een mooie factuur erbij.
Ik hou van zulke transparantie en mij zien ze zeker nog wel eens terug.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl