Kamera Express

Ik ben een paar keer in de winkel van Kamera Express Tilburg geweest voor advies. Ik vind het prettig om de producten te zien en voelen hoe ze in de hand liggen. Dit vind ik een groot voordeel van een fysieke winkel tov online bestellen. Fijn dat Kamera Express nog steeds fysieke winkels heeft. Elke keer ben ik ontzettend goed geholpen, waarbij de verkoper alle tijd nam, veel geduld had en alles duidelijk en rustig uitlegde. Uiteindelijk heb ik besloten om vanwege deze goede service en klantvriendelijkheid mijn nieuwe systeemcamera daar te kopen, in paats van in de plaatselijke fotowinkel. De camera (Sony a6300 met 18-105 mm F/4.0 G OSS) bevalt ook erg goed! Veel opties in het menu, waardoor je alles naar wens kunt instellen. Met de gratis basiscursus fotografie die door Kamera Express werd aangeboden in combinatie met deze camera zal ik nog meer uit deze camera gaan halen dan ik nu al doe.

In de winkel gekocht, dus verzending niet van toepassing.

Service in de winkel erg goed! Telefonisch helaas niet. Nu een drietal keer proberen te bellen maar na telkens ruim 10 minuten in de wacht te hebben gestaan, tot op heden nog steeds niemand aan de lijn gekregen.

Scorekaart voor Kamera Express