AlgemeenOnlangs een PC samengesteld bij Alternate (zie onderaan de review) en besteld met AfterPay, wat bij niet veel shops mogelijk is. 1 dag later had ik alles binnen en kon ik beginnen met bouwen, want dit keer wilde ik dat graag zelf doen.
De spullen zaten netjes en veilig verpakt zodat er onderweg niks mee kon gebeuren. Nadat ik de pc gebouwd had werkte alles keurig netjes en naar behoren.
2 weken nadat ik mijn pc in elkaar had gezet kwam ik er via hardware.info achter dat je tussen 21 en 26 november een RTX videokaart gekocht had, dat daar gratis Battlefield 5 bij zat.
Omdat ik ook een RTX videokaart had gekocht was ik redelijk teleurgesteld over het gegeven dat ik die buiten die datum HD aangeschaft. Dus op advies van mijn vrouw heb ik naar de klantenservice van Alternate gebeld en dit bij hun voorgelegd. Hun antwoord hierop was dat een pc zoals ik die had samengesteld battlefield moest hebben, en zonder dat ik er zelf om gevraagd heb vroegen ze mij of ze de actiecode mochten mailen. Relatief verbaasd over deze vang van zaken (want die zie je niet veel meer in deze wereld) ging ik uiteraard akkoord.
Over het samenstellen van een computer vond ik als enige minpunt dat het samenstellen alleen mogelijk was met spullen die op voorraad zijn, want ik ben 6 maanden van te voren begonnen met samenstellen, alleen in die 6 maanden is het behoorlijk vaak gewijzigd.
Maar ergens kan ik ook wel begrijpen dat ze het op deze manier doen.
Kort samengevat zal ik iedereen adviseren om bij Alternate te kopen/bestellen want ook qua prijs is het heel moeilijk zoeken naar een voordeligere shop.
Mijn beoordeling is dan ook uitstekend!
Mijn samengestelde pc:
GiBy X470 AORUS ULTRA GAMING
AMD Ryzen 7 2700X WRAITH 4350 AM4 BOX 1 Wraith Prism cooler
GiBy8GB D6 RTX 2070 Gaming OC 8G
D416GB 3200-16 Vengeance LPX K2 COR
Seasonic Focus Plus Gold 850W
Samsung 500 GB, 970 EVO SSD
Sharkoon DG7000 blue ATX
Zoals ik al eerder had omschreven was de levering binnen 24 uur en in keurig nette staat veilig verpakt geleverd.
KlantenserviceZoals hierboven beschreven niks dan lof over de klantenservice van Alternate, hier kunnen nog veel bedrijven wat van leren. Oplossingsgericht optreden, keurig!