ALTERNATE.nl

Alternate is een fantastische onderneming die met name gespecialiseerd is in de computer/technologie wereld.
Ook is het erg fijn dat de mederwerkers snel weten wat je nodig hebt en wat je nou eigenlijk zoekt als je het zelf niet weet.

Ook is het fijn dat ze soms e-mails sturen voor kortingen op producten die je zoekt. Alternate heeft niet alle merken, maar de grote en de meeste zijn er wel te vinden.
De prijzen zijn soms ook goedkoper te vinden bij andere ondernemingen, maar vaak kom ik zelf toch uit bij Alternate, omdat ik hier nog nooit een probleem heb gehad.

Als iemand iets zoekt voor zijn of haar computer of een product in de technologie zal ik ze waarschijnlijk naar Alternate verwijzen.

Dit was mijn review, ik geef Alternate een 4,5/5.

De producten die ik bij Alternate heb besteld zijn vaak de volgende dag al binnen en all mijn producten die ik heb ontvangen waren nog nooit beschadigd daarom geef ik ze hier voor een 5/5 review voor verzending.

Ik heb niet vaak met de klanten/klachtenservice van Alternate te maken gehad.
Ik heb ze alleen geraadpleegd in de fysieke winkels.
Daarom geef ik Alternate een 4/5 sterren, omdat de medewerkers me goed hebben begeleid en ze weten waar ze het over hebben.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl