AlgemeenNa jaren van klant te zijn geweest zoek ik een andere winkel. Na de laatste aankoop EVGA11GB D5X GTX 1080 Ti FTW3 Gaming heb ik zoveel ellende gehad om te kunnen bewijzen dat deze defect was dat ik hier nooit meer zo'n aanschaf zal doen. Pas na weken ter reparatie indienen en uiteindelijk bemiddeling van de producent kreeg ik mijn gelijk.
KlantenserviceDe manager is te erg voor woorden. Laat je gerust 5 keer je EVGA11GB D5X GTX 1080 Ti FTW3 Gaming kaart ter reparatie indienen, ziet het defect met eigen ogen en wederom een week later bij het ophalen geven ze aan het defect niet te kunnen traceren. Niet bereidwillig ook maar iets voor een klant te willen doen. Pas nadat ik de producent van de kaart ertussen had gehaald kreeg ik gelijk. En dit vooval was ook met een grafische kaart een jaar eerder aan de hand. Wat een BAGGER slechte klantenservice.
Hi Katje_68,
Zou je ons kunnen voorzien van een ordernummer of klantnummer in een privé bericht? Wij zullen dan even met je meekijken of we iets voor je kunnen betekenen.