AlgemeenProduct (AirPods) in de fysieke winkel gehaald, verkoper was vriendelijk, behulpzaam en boodt aan het product meteen in de winkel te testen. Dat was niet nodig, maar dergelijke attentie wordt altijd gewaardeerd. Voor de prijs mag dat uiteraard wel, want AMac was helaas niet bepaald de goedkoopste.
KlantenserviceAirPods gekocht omdat ik een dag voor vakantie dacht mijn eigen AirPods te zijn verloren, na lang zoeken daarom maar een vervanging gehaald vanwege de tijdsnood. AirPods na aankoop thuis even uit de verpakking gehaald om te testen of er geen defect was en vervolgens niet gebruikt. De volgende ochtend vond ik gelukkig mijn eigen setje en heb ik de nieuwe gekochte set in de originele doos, in originele staat, zonder daadwerkelijk gebruik retourneerd.
In de winkel werd ik geconfronteerd met een “restocking fee” van 10%. Inderdaad, voor het ontbrekende plastic celofaan moest ik 18 Euro inleveren. Schijnbaar is dat legaal in Nederland, maar klantvriendelijk allerminst. Voor mij genoeg reden hier nooit meer een aankoop te doen.