BCC

Na online reviews te hebben ingewonnen over de Samsung Galaxy S9 gingen wij naar BCC almere. Aangezien het een nieuwe telefoon voor mijn vriendin zou worden om haar ouwe Samsung s5 mini te vervangen zou het gewicht van een nieuwe telefoon een rol spelen. Helaas was het niet mogelijk om de anti-diefstal slot van de telefoon te laten halen maar de verrassing kwam vanaf een zeer deskundige medewerker die zelf een enthousiaste gebruiker is van een S9+ telefoon. Zonder aarzelen overhandigde hij zijn telefoon en heeft hij professioneel en geduldig alle vragen van ons beantwoord. Na enkele minuten voldoende overtuigd te zijn van de voordelen van de S9 zijn wij overgegaan tot koop van dit nieuwe toestel. Dank aan de vrolijke jonge man in de BCC winkel Almere -Buiten !

De Samsung galaxy s9 is werkelijk een fantastisch toestel.Vergeleken met de oude Samsung S5 mini super snel. Alles werkt gewoon soepel en reageert direct. Fijn is ook dat het scherm iets groter is en scherper is zodat alle informatie nog beter te zien is. De fotokwaliteit is geweldig ! Het toestel is zijn prijs meer dan waard !

Zie algemene beoordeling , wij vonden het super dat een medewerker zijn telefoon als demo liet gebruiken door ons.

Scorekaart voor BCC