AlgemeenOp black friday had ik een televisie besteld, waar ik de volgende woensdag nog steeds niks over gehoord. Contact opgenomen met de klantenservice en die zei dat ze per ongeluk buitenlandse modellen van de tv hadden besteld, waardoor het nog even wat langer duurde. Ik zou natuurlijk gewoon het nederlandse model van de tv binnen krijgen. Uiteindelijk anderhalve week later de tv binnen gekregen, maar niet het goeie model.. Wat blijkt nou, ze hebben mij toch een buitenlands model van de tv opgestuurt; de samsung ue49nu7172. Zeer vergekijkbaar model die praktisch hetzelfde doet, maar toch jammer dat ik moest wachten om het goede model te krijgen, en vervolgens gewoon een andere tv krijg die overigens een stuk goedkoper te vinden is. Ik had namelijk de samsung ue49nu7170 besteld. Ik zou het haast oplichting noemen omdat ik simpelweg niet mijn bestelde product heb binnen gekregen, maar een goedkoper model. De klantenservice reageerde misschien wel snel, maar wel met verkeerde informatie waar dus niks van klopte. Al met al zal ik hier nooit meer iets bestellen, omdat je niet weet welk product je krijgt of wanneer je m binnen zal krijgen.
VerzendingBelofte was "de volgende dag" werd anderhalve week. Het was black friday en daar heb ik begrip voor, maar dit slaat nergens op.
KlantenserviceEr wordt snel gereageerd maar je krijgt steeds andere informatie of informatie waar niks van klopt.