Informatique

Ik heb, ondertussen ruim anderhalve week geleden, een aantal producten bij Informatique besteld. Deze zouden binnen 2-3 dagen leverbaar zijn. Een week later had ik ze echter nog niet binnen. Daarna heb ik contact opgenomen met de klantenservice, die netjes en tijdig reageerde dat de producten die dag nog binnen zouden komen en dat ik ze de dag erna in huis zou hebben. Niet dus.

Daarna heb ik weer op de site gekeken of ik me dan toch had vergist wat betreft levertijden. Hierbij merkte ik echter al snel op dat die hele site een rotzooitje is. Als je op de site zelf naar de producten zoekt, dan staat er een levertijd van 2-3 dagen. Klik je het product echter aan, dan staat er 1-4 dagen(een termijn die ondertussen overigens ook al ruim overschreden was). Een uur of zo na mijn contact was deze 1-4 dagen echter aangepast naar 1-7 dagen. Die 2-3 dagen, wat dus ook gewoon op hun site stond/staat, staat er echter nog gewoon.

Daarna nog even gekeken op vergelijkingssites. Daar staat dat de producten leverbaar zijn op een termijn van 2-5 dagen -- informatie die tevens ook afkomstig is van het Informatique zelf. Kortom overal staan verschillende levertijden en de informatiemanagement hieromtrent lijkt bij Informatique simpelweg niet aanwezig te zijn. Ze hebben zelf blijkbaar totaal geen idee wat de levertijd is van producten en claimen overal wat anders.

Enfin, hierna heb ik weer contact opgenomen, en de producten zouden over een paar dagen aankomen. Nu, 11 dagen nadat ik mijn bestelling geplaatst had, zijn de producten eindelijk gearriveerd. Alles lijkt in goede staat te zijn en te werken.

Zie hierboven: de levering was veel en veel te laat,de geleverde informatie via hun site hieromtrent is op z'n zachts gezegd verwarrend en zelfs de klantenservice kan je geen betrouwbare informatie verstrekken over wanneer het product dan wel bij jou in huis zou moeten liggen.

Op zicht prima. Netjes en ik werd altijd binnen een dag terug gemaild -- zelfs in het weekend. Ik had echter liever gezien dat, wanneer er problemen zijn met een levering, dat zij mij dan contacteren, in plaats van dat ik er zelf achteraan moet.

Scorekaart voor Informatique