Algemeenzie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice
Verzendingzie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice, zie klantenservice
KlantenserviceDesktop en monitor a € 950 besteld. Monitor met schade ontvangen. Meteen gemeld inclusief foto's.. Men wil hem terug gestuurd krijgen, beoordelen en daarna eventueel een nieuwe bestellen en opsturen. Hierdoor zou ik 1 week zonder monitor zitten. Vind dat geen klantvriendelijke oplossing voor een probleem dat de leverancier heeft veroorzaakt. Heb voorgesteld om de monitor zelf naar Paradigit te brengen en te laten beoordelen en meteen om te ruilen. Daar wenst men niet in mee te gaan. Deze club heeft nog heel wat te leren mbt service. Laatste keer dat ik hier iets gekocht heb.
Beste Bas van Rooij,
Allereerst onze excuses voor het ongemak.Wij dienen het product te beoordelen alvorens wij een nieuwe monitor versturen. De winkel kan een online aankoop met schade niet retour nemen, dit dient via het hoofdkantoor te gaan. Wij proberen uw aanvraag zo snel mogelijk af te ronden.
Reina
Paradigit Webcare