Azerty

Deze review schrijf ik, gebaseerd op een RMA-traject. Deze verloopt helaas erg moeizaam, vergeleken met een eerdere ervaring met een RMA-traject bij Azerty.

Nadat het product, een harde schijf, retour was ontvangen door Azerty, is deze door hun teruggestuurd naar een leverancier. Dit gebeurde op zaterdag 27 oktober. In het bericht stond vermeld, indien ik binnen 4 weken geen bericht had vernomen, contact op te nemen. Hierop heb ik op vrijdag 23 november een bericht gestuurd. Eerdere berichten werden binnen 24 uur beantwoord. Dit bericht helaas niet. Hierop heb ik maandagavond, 26 november nog een keer een bericht gestuurd. Mogelijk dat de klantenservice mijn bericht over het hoofd had gezien met Black Friday en Cybermonday het weekend ervoor? Uiteindelijk donderdagmiddag 29 november antwoord ontvangen nog geduld te hebben. Helaas is mijn geduld inmiddels enige tijd op...

Update 06-12-2018 15:00 uur:
Maandag omstreeks 12:50 uur direct een mailtje gestuurd aan de hand van onderstaande reactie. Helaas sindsdien nog geen reactie weer vernomen hierop. Erg jammer en niet wat ik gewend ben van Azerty.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty