AlgemeenAzerty is een erg fijne en goedkope website. Het is erg handig dat je gelijk kunt zien hoelang de verzending is. Ik had 2 computer fans besteld waarbij het de volgende dag in huis zou zijn. Dit gebeurde ook. Het was een erg grote doos voor 2 fans maar ze hadden er genoeg luchtzakken omheen gedaan waardoor het niet mogelijk was dat ze zouden beschadigen. Dit was ook niet het geval.
Ik heb ook nog andere dingen besteld op Azerty met verschillende verzend tijden. Wanneer er verschillende verzend tijden zijn word alles samen geleverd. Dus je moet wachten tot de langste verzend tijd. Dit is jammer genoeg zo ver ik weet niet aangegeven op de website. Het is wel handig om te weten al er bijvoorbeeld een actie gaande is. Je kunt dit probleem omzeilen door verschillende orders te plaatsen per product. Dan worden al je producten apart geleverd met hun eigen zendtijd.
Ik vond het erg makkelijk om dingen op de website te kopen. Het is goede verzending en ze beschermen hun producten goed.
Ik had 2 fans besteld net na blackfriday. Het zou de volgende dag in huis zijn volgens de website. Dit was het ook. Ze houden zich dus goed aan de zendtijden die op de website staan.
Echter is het dus zo dat wanneer je meerdere producten in een keer koopt je zult moeten wachten op de langste verzend tijd omdat alles in een doos geleverd word.
Ik had een mailtje gestuurd en had al binnen 3 dagen antwoord. Het mailtje was erg duidelijk en ik kreeg een goed antwoord op mijn vraag waarmee ik verder kon.