Algemeen23 november besteld en betaald, zou de volgende dag geleverd worden. Later een mailtje dat het de week er na zou worden...., midden in de week ging niet en ik belde de klantenservoie of het dan 1 december kon worden, geen probleem hoor. Eerst wel erg lang wachten omdat het druk was (dat zal wel kloppen als je alle klagers over de beroerde service te woord moet staan. Per mail nog een bevestiging dat het 1 december zou worden
VerzendingOp 1 december wij maar wachten, niets gehoord, in de mail melden ze een track en trace link die er niet in staat. Toch maar weer eens bellen en je weet het al..... lang wachten omdat het druk is. Eindelijke iemand an de lijn die mij vertelde dat het de namiddag werd van 1 december en dat ik gebeld zou worden over de aflevering .
KlantenserviceIk werd idd gebeld met de mededeling dat het 13!!!!! december zou worden. Nu ben ik helemaal klaar met die winkel en ga annuleren, ze willen de omzet niet en ze jokken glashard tegen hun klanten. De service is net zo laag als hun prijzen.
Als je alleen geeft om lage prijzen en het je niet uitmaakt om voorgelogen te worden over de levering en met de aflevering beslist geen haast hebt( daar mag je naar raden), moet je hier zeker gaan bestellen. Als ik lager dan 1 ster mocht waarderen, deed ik dat zeker, een volkomen afrader!