AlgemeenAlternate heeft Black Friday niet begrepen:
Hoera Black Friday! Tijd om een nieuw keyboard te bestellen. Bij Alternate geven ze 20% korting op het Corsair K68 RGB Mechanical Gaming Keyboard. Ik plaats mijn bestelling rond 18:30. Ik neem een douche en maak me klaar voor een avond stappen en om 21u kijk ik mijn mail na en besef ik dat ik per ongeluk QWERTY besteld heb in plaats van AZERTY. Gelukkig heb ik het snel gezien en heb ik de levering pas aangevraagd voor dinsdag 27/11. Of toch niet? Ik krijg op zaterdag 14:30 bericht terug dat het pakketje al ingepakt en verzonden is. Jammer, maar geen probleem. Ik krijg bericht dat het pakje makkelijk geretourneerd kan worden en dat ze het zullen omruilen. Op zaterdag 1/12 ga ik naar de winkel in Aartselaar om het keyboard om te ruilen. Hier krijg ik doodleuk het bericht dat ik €30 moet opleggen. Ik leg de situatie uit, maar de customer service medewerker beweert dat hij er niets aan kan veranderen... Veel "service" was er dus niet aan. Bon, het was alleszins mijn laatste bestelling bij Alternate en ik zou voor iedereen hetzelfde aanraden, want zodra er iets niet 100% standaard verloopt blijkt het niet goed te gaan. Behoorlijk schandalig om op deze manier de korting van Black Friday volledig teniet te doen.
De (belabberde) klantenservice komt in mijn algemene beoordeling uitgebreid aan bod.
Hi, bedankt voor jouw feedback! Mijn collega's hebben normaal gezien contact opgenomen met jou om dit op te lossen en het verschil terug te storten. Dit was een vergissing langs onze kant omdat de prijzen na Black Friday terug gestegen zijn. Ik hoop je snel terug in onze showroom en/of webshop te mogen verwelkomen!