Kamera Express

Op zaterdag heb ik via de site een Nikon D3400 in de winkel gereserveerd om op te halen. Eenmaal aangekomen gaf de verkoper aan dat het nieuwere model met Cashback uiteindelijk maar een fractie goedkoper was. Helaas was die op dat moment niet meer op voorraad, maar er werd aangegeven dat deze maandag alsnog thuisbezorgd zou worden.

Maandag echter nog geen track&trace ontvangen, dus contact gezocht met de helpdesk. Hij zou waarschijnlijk pas donderdag bezorgd worden. Ondertussen stond op de site nog steeds "Voor 23:59 besteld, morgen in huis". Dinsdag stond dat er nog steeds. De helpdesk kon verder niks doen. Verder ook nog wat bullshit argumenten waarom ik niet zou moeten verwachten dat hij zo snel geleverd zou worden. Terwijl op de site nog vrolijk stond "Vandaag besteld, morgen in huis"

Donderdag krijg ik een berichtje dat hij in plaats van naar mijn huis ook nog per ongeluk naar de winkel is gestuurd. Wel netjes een berichtje van de originele verkoper met excuses, en het aanbod om hem door zijn vriendin de volgende dag langs te laten bregen. Dat was voor mij geen optie aangezien ik niet thuis zou zijn. Bij ophalen heb ik een paar extra foto cursus vouchers gehad.

Al met al niet echt een positieve ervaring, maar door afhandeling verkoper toch nog nipt een voldoende.

Zie verhaal hierboven, te laat verstuurd, en niet naar goede locatie.

Klantenservice aan de telefoon die niks wil doen, en probeert aan te praten alsof mijn verwachtingen te hoog zijn. Dan moeten er ook geen beloftes gemaakt worden.

Scorekaart voor Kamera Express