Megekko

Duidelijke website, prijzen goed getoond, ogenschijnlijk geen gerommel met black friday prijzen zoals wel te zien bij concurrenten.

Lage score vooral omdat mij een plaintext wachtwoord werd toegestuurd in de email toen ik "wachtwoord vergeten" indrukte. Ik geloof niet dat ik een account had aangemaakt, maar dit gebeurt dus vanzelf. Gebruik aub een link.

Product werd netjes ingepakt en verzonden met voldoende bescherming. Een product wat wel op voorraad stond was dit niet en werd aardig vertraagd (intern, niet bij PostNL). Dit werd wel netjes via de mail gecommuniceerd.

In een wat rommelige communicatie van mijn kant probeerde ik twee producten (van de 4) te cancellen, omdat ik van gedachte was veranderd. De bestelling was nog niet verzonden en zou ook die dag nog niet verzonden worden i.v.m. een nog niet aanwezig product. Toch kon de bestelling niet aangepast worden en moest ik na ontvangst maar een RMA aanvragen. Ben ik dus 5 euro retour-verzendkosten verder. De fout ligt initieel bij mij, maar gezien er nog geen verzending had plaatsgevonden en er nog producten bij gedaan moesten worden vind ik het erg vreemd dat er niet ook wat uitgehaald kan worden.

Scorekaart voor Megekko