AlgemeenPrijsverhoging na bestelling en betaling en voor verzending!
Op Black Friday een S9 met abonnement besteld met een bedrag aan bijtelling.
Omdat ik klant was van Ziggo heb ik gevraagd of dat ik nummerbehoud moest aanvragen of een verlenging van Vodafone, aangezien Ziggo nu onderdeel van Vodafone is. Mij werd door hun klantenservice verteld dat het nummerbehoud moest zijn. Abonnement met nummerbehoud aangevraagd en de bijtelling + thuisheffing + verzendkosten betaald.
Zaterdagmiddag kreeg ik een email met daarin:
In verband met de drukte rond Black Friday hebben wij je bestelling helaas nog niet af kunnen ronden. Wij willen je dan ook graag op de hoogte stellen van een verwerkingstijd van ongeveer 2-3 dagen. Je ontvangt van ons een bevestiging zodra je bestelling verzonden is.
Maandag kreeg ik een e-mail met daarin dat mijn bestelling geen aanvraag voor nummerbehoud is maar een contractverlenging bij Vodafone en dat ze het gaan verwerken. Telefonisch werd mij verteld dat de prijs niet uitmaakt of het gaat om een nummerbehoud of contractverlenging.
Dinsdag kijk ik naar mijn orderstatus en tot mijn verbazing moet ik 80 euro extra bijbetalen. Telefonisch werd mij verteld dat ik bij moet betalen omdat mij contract vandaag was verwerkt en niet op Black Friday! Kortom ik moet de dagprijs van de S9 betalen i.p.v. de Black Friday actie. (Klantenservice) medewerkers gaven aan niets te kunnen betekenen, die is door hun leidinggevende bepaald.
Ik voel mij opgelicht!! Dit had ik niet van Mobiel.nl /Websend BV verwacht. Vertrouw hun "Ontvang tijdelijk €100,- retour" ook niet. Die kan ik niet terugvinden op de website van Samsung.
Zijn vriendelijk maar kunnen niets voor je betekenen.
Klantenservice volgt een werkinstructie en mogen zelf niets doen. Inhoudelijk weten ze ook te weinig. Ze mogen zelf geen beslissing nemen en moeten continue communiceren met een leidinggevende die niet klantvriendelijk is.
"Ik begrijp u situatie maar van mijn leidinggevende mag ik niets doen"
-update-
Na dat aftersales (op 28-11) hier een bericht plaatste heb ik contact met ze opgenomen. In plaats mij te helpen hebben ze mijn order status met verhoogd tarief veranderd in "ondertekend", ondanks dat ik het niet heb onderteken en hebben ze mij een email gestuurd dat ik z.s.m. die extra 80 euro moet betalen!
Gebaseerd hier op heb ik hun klantenservicewaardering veranderd van slecht naar waardeloos.
Beste Lisadr,
Wij vinden het oprecht erg vervelend dat je bovenstaande hebt ervaren. Zou je deze mail onder vermelding van je ordernummer kunnen doorzetten naar aftersales@mobiel.nl? Wij zullen vervolgens nagaan of het nog mogelijk is om je voor de genoemde voorwaarden aan te kunnen sluiten.
Het team van Mobiel.nl